آنچه باید درباره گوشت قرمز بدانیم!
گوشت قرمز یکی از پر مصرف ترین گوشت ها در ایران هست. این گوشت فواید بسیاری دارد و منبع غنی از پروتئین می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان:
باید:
1.از گوشت مورد تایید دامپزشکی ( گوشت مهر دار یا برچسب دار) استفاده شود.
2.همیشه باید موقع پاک کردن گوشت از دستکش استفاده نمود.
3.برای خوردن گوشت، باید آن را بطور کامل پخت.
4.هر بافتی از بدن حیوان مبتلا به بروسلوز، اگر خام و یا نیم پز خورده شود می تواند باعث بیماری شود.
5.مصرف بافت بیضه دامی که در اصطلاح عامیانه ”دنبلان“ نامیده میشود یکی از راههای مهم انتقال تب مالت است.
(لذا هنگام گرفتن شرح حال از بیماران باید در مورد مصرف این بافت آلوده سوال شود)
6.خوردن جگر خام گوسفند که باعث پرخونی است، می تواند باعث بیماری شود.( چون میکروب بروسلا با حرارت کم که معمولا برای پختن جگر استفاده می شود از بین نمی رود.)
7.بره تودلی: برخی افراد جنین دامهای آبستن را به نام بره تو دلی میخورند! باید بدانیم که پخت در این حالت کامل نبوده و نیم پز است و در هنگام مصرف پر از میکروب می باشد!
نظر دهید