گزارش عملکرد طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی جنوب کرمان:
بیش از ۴۰۰۰ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی
دکتر حمید توسلی پور: تضمین سلامت سفره غذایی خانوار همواره در اولویت برنامه های دامپزشکی قرار دارد.

✍️به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، دکتر حمید توسلیپور، سرپرست اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز از ۴۰۶۰ مورد نظارت بهداشتی و حذف ۳۷۱۸ کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی از چرخه مصرف خبر داد.
وی با قدردانی از تلاشهای بازرسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین ذبح شرعی اظهار داشت: با توجه به افزایش تقاضا و مصرف فرآوردههای خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز احتمال بروز برخی تخلفات اجتناب ناپذیراست، اما اطمینانبخشی به مردم و حفظ سلامت جامعه، در اولویت برنامه های سازمان دامپزشکی بوده و در این زمینه هیچگونه مسامحهای صورت نخواهد پذیرفت.
سرپرست اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان با تأکید بر استمرار نظارتهای بهداشتی و شرعی در تمامی ایام سال، از شهروندان خواست تا ضمن رعایت اصول بهداشتی، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و دارای مجوز دامپزشکی تهیه نمایند و هرگونه موارد مشکوک یا تخلف بهداشتی را به ادارات شهرستانها ی منطقه گزارش نمایند.
حمید توسلی پور در پایان از شهروندان خواست در خرید انواع فرآورده های خام دامی نکات مهم بهداشتی ذیل را مدنظر داشته باشند.
-
از فروشگاههای مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خرید کنند.
-
به تاریخ تولید، انقضا، مشخصات واحد تولیدی و بسته بندی و سایر مندرجات روی بسته بندی توجه نمایند.
-
فرآوردههای خام دامی را در دمای مناسب (فراورده های تازه را در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد و فراورده منجمد را در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد) نگهداری کنند.
همکاری شهروندان؛ ضامن ارتقای سلامت عمومی
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان
نظر دهید