با برگزاری آئین رسمی؛ طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی در جنوب کرمان آغاز شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، دکتر مطهره مختاری، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی جنوب کرمان؛ در آئین رسمی اجرای این طرح که باحضور مسئولین اجرائی شهرستان، رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی، رئیس اداره دامپزشکی جیرفت در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد، از آغاز اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام و عرضه فرآوردههای خام دامی در جنوب کرمان همزمان با سراسر کشور خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، نظارتهای بهداشتی و شرعی بهطور همزمان و با دقت بیشتری بر روند ذبح دام و عرضه محصولات دامی انجام خواهد شد تا شهروندان بتوانند در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز با اطمینان خاطر از فرآوردههای خام دامی استفاده کنند.
وی افزود: هدف از این طرح، تضمین رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز تولید محصولات دامی است تا هیچگونه نگرانی در خصوص انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام وجود نداشته باشد.
همچنین، نظارت دقیق و مستمر بر انجام ذبح شرعی دام بهطور کامل مورد توجه قرار خواهد گرفت تا اصول شرعی نیز بهطور کامل رعایت شود
دکتر مختاری ادامه داد: در ایام ماه رمضان و عید نوروز، با توجه به افزایش تقاضا برای مصرف گوشت و فرآوردههای خام دامی، این نظارتها تشدید خواهد شد تا هموطنان عزیز با خیال راحت از محصولات دامی مصرف کنند و از سلامت این فرآوردهها اطمینان داشته باشند.
دکتر مختاری تاکید کرد: اجرای این طرح نه تنها به افزایش سطح سلامت عمومی و ارتقا شاخص های بهداشتی کمک خواهد کرد، بلکه اعتماد مصرفکنندگان به فرآوردههای دامی داخلی را نیز تقویت خواهد نمود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی افزود: : در جنوب کرمان نیز به منظور اجرای بهینه طرح مذکور روزانه ۲۱ اکیپ ثابت بهمراه ۲۰ اکیپ سیار ساماندهی و تجهیز شده و در مجموع ۶۶ نفر (دامپزشک، کارشناس بهداشتی و ناظر شرعی) در این طرح فعال هستند که از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ شب آماده خدمات رسانی به شهروندان می باشند.
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان
نظر دهید