• 1400/10/14 - 12:49
  • تعداد بازدید : 499
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی(ویژگی های فرآورده های خام دامی و مخاطرات کشتار دام خارج از کشتارگاه)

برگزاری دوره آموزشی ((ویژگی های فرآورده های خام دامی و مخاطرات کشتار دام خارج از کشتارگاه)) در وبگاه به آدرس shak.iate.ir برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان،وبینار مجازی دوره آموزشی ویژگی های فرآورده های خام دامی و مخاطرات کشتار دام خارج از کشتارگاه، با شرکت تعداد 43 نفر از کارشناسان پهنه ، بهره برداران و دامداران بخش کشاورزی از جنوب استان کرمان و سایر مناطق و استانها، توسط اداره آموزش بهره برداران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمان با همکاری اداره کل دامپزشکی جنوب استان کرمان ،روز سه شنبه مورخه 7 دیماه 1400 برگزار شد.
در این دوره آموزشی مجازی ملی که از کانال شاک گروه علوم دامی موسسه آموزش و ترویج نمایش داده شد با تدریس خانم دکتر مطهره ستائی مختاری، مدرس گروه دامپزشکی ، مطالبی بر اساس نتایج طرح های تحقیقاتی و فناوری های نوین، در زمینه ویژگی های فرآورده های خام دامی سالم( گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، تخم مرغ ، شیر)، شرایط نگهداری، عمر ماندگاری، تخلفات و تقلبات فواید کشتار دام در کشتارگاه، مخاطرات ناشی از کشتار دام در محیط خارج از کشتارگاه و ... ارائه داده شد.
  • گروه خبری : آموزش و ترویج,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 280532
کلمات کلیدی
sardabir سردبیر

sardabir سردبیر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه