به مناسبت روز جهانی غذا
برگزاری وبینار ترویجی آشنایی با ویژگی های بهداشتی مواد غذایی با منشا خام دامی
لینک دسترسی:https://vc.areeo.ac.ir/ch/kermansouthch
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان،وبنیار ترویجی((آشنایی با ویژگی های بهداشتی مواد غذایی با منشا خام دامی)) روز یک شنبه مورخ 1401/07/24 برگزار میشود.
لازم به ذکر است محل برگزاری این دوره آموزشی از طریق وبگاهhttps://shak.iate.irکانال های آموزشی مراکز تحقیقات و آموزش-جنوب استان کرمان-ورود به کانال وبینار(میهمان) ساعت 08:30لغایت10:00 با تدریس خانم دکتر مطهره ستائی مختاری برگزار خواهد شد.
نظر دهید