• 1401/12/23 - 12:42
  • تعداد بازدید : 203
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مسئول آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان از توزیع کتابچه آموزشی ترویجی ویژگی های بهداشتی فراورده های خام دامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان،دکتر فهیمه دلفاردی مسئول آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان گفت:با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و همچنین آغاز ماه مبارک رمضان از ابتدای نوروز اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان در راستای به انجام رساندن یکی از وظایف مهم سازمان دامپزشکی کشور یعنی تضمین سلامت و کیفیت بهداشتی فرآورده های خوراکی بدست آمده از دام ها نسبت به تهیه و توزیع 10000عدد کتابچه آموزشی ترویجی با موضوع آشنایی شهروندان و روستاییان  با ویژگی های بهداشتی فراورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز،گوشت مرغ،ماهی،تخم مرغ،شیر  اقدام نموده است.

  • گروه خبری : آموزش و ترویج,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298536
کلمات کلیدی
sardabir سردبیر

sardabir سردبیر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه