• 1401/12/23 - 08:09
  • تعداد بازدید : 156
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گفتگوی مسئول بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان با برنامه رادیویی صدای کرمان در خصوص شرایط بهداشتی خرید نگهداری از ماهی قرمز سفره هفت سین

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان،با توجه به نزدیک شدن سال نو و سنت خرید ماهی قرمز برای سفره هفت سین ،دکتر مرضیه امینی روش مسئول بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان  در برنامه رادیویی صدای کرمان شرایط بهداشتی خرید نگهداری از ماهی قرمز سفره هفت سین را تشریح کرد.

وی گفت :شهروندان و روستاییان عزیز از ماهی های با شنای طبیعی خرداری کنند و از خرید ماهی با تا خوردگی یا ساییدگی بال ،وجود لکه های پنبه مانند،سفید یا قرمز روی بدن و چشم های بیرون زده اجتناب کنند.

دکتر امینی روش در خصوص شرایط بهداشتی  نگهداری این موجودات زنده افزود:ظرف نگهداری ماهی بایستی دهان گشاد و دارای 1الی 2 لیتر آب به ازای هر ماهی باشد و آب مصرفی از 48الی 72 ساعت قبل کلرزدایی شده باشد.

مسئول بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان  اظهار داشت:بهترین خوراک غذای آماده ای است که در فروشگاه ها عرضه می شود و افراد بایستی بعد از تماس دست با بدن یا اب ماهی نسبت به شستشوی دست ها اقدام نمایند و همچنین از رها سازی ماهی قرمز در رودخانه ها و آب پشت  سدها اجتناب کنند.

  • گروه خبری : آموزش و ترویج,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298505
کلمات کلیدی
sardabir سردبیر

sardabir سردبیر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه