اطلاعیه اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان در مورد لزوم رعایت نکات بهداشتی در عید قربان
از ذبح دام در معابر عمومی خیابان و کوچهها جداً خودداری نمایید:
◀برای قطعه کردن گوشت و یا شستن آن از دستکش استفاده نمایید
◀ توصیه می شود گوشت قربانی قبل از مصرف به مدت ۲۴ساعت در یخچال (دمای ۰-۴درجه) نگهداری شود و سپس مصرف گردد
◀از برش دادن کیست ها و آبسه های موجود بر روی لاشه جدا خودداری نمایید
◀تاکید میگردد اندام و ضایعات غیر قابل مصرف در اختیار حیوانات خانگی قرار نگیرد
◀ از مصرف لاشه با آلایشهای خوراکی با مشخصات ذیل جداً خودداری کنید
◀وجود آبسههای پراکنده دانههای سفید رنگ به اندازه برنج
◀بیش از حد قرمز پرخونی عضلات و آبدار بودن لاشه
◀چرکی و گوشتی شدن بافت ریه
◀کبد و جگر که همراه با کیستهای آبکی گچی و آهکی باشد
◀وجود کرمهای برگی شکل و ریز و درشت در مجاری کبد و جگر
نظر دهید