• 1401/12/14 - 10:42
  • تعداد بازدید : 338
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، دکتر مطهره مختاری رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل ضمن تبریک پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان  از افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و توریع فرآورده های خام دامی خبر داد.

وی با اشاره به فرا رسیدن ایام نوروز و تقارن آن با  ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید نظارت بهداشتی بر این مراکز با توجه به افزایش میزان عرضه و تقاضای فرآورده های خام دامی در این ایام گفت: اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان امسال نیز همچون سنوات گذشته اقدام به راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار نظارت بهداشتی در سطح شهرستان های منطقه نموده است.

وی افزود: 28 اکیپ نظارت بهداشتی همه روزه از تاریخ 13/12/1401 لغایت 03/02/1402 در دو شیفت کاری صبح و بعداز ظهر (از ساعت 8 صبح تا 8 شب) آماده ارائه خدمات بهداشتی و پاسخگویی به سوالات همشهریان گرامی خواهند بود. 

  • گروه خبری : همایش,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298066
کلمات کلیدی
sardabir سردبیر

sardabir سردبیر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه