تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، دکتر مطهره مختاری رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل ضمن تبریک پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان از افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و توریع فرآورده های خام دامی خبر داد.
وی با اشاره به فرا رسیدن ایام نوروز و تقارن آن با ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید نظارت بهداشتی بر این مراکز با توجه به افزایش میزان عرضه و تقاضای فرآورده های خام دامی در این ایام گفت: اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان امسال نیز همچون سنوات گذشته اقدام به راه اندازی اکیپ های ثابت و سیار نظارت بهداشتی در سطح شهرستان های منطقه نموده است.
وی افزود: 28 اکیپ نظارت بهداشتی همه روزه از تاریخ 13/12/1401 لغایت 03/02/1402 در دو شیفت کاری صبح و بعداز ظهر (از ساعت 8 صبح تا 8 شب) آماده ارائه خدمات بهداشتی و پاسخگویی به سوالات همشهریان گرامی خواهند بود.
نظر دهید